Comanda cu numarul 300000 se premiaza!

Ne apropiem cu pasi rapizi de comanda cu numarul 300000.
Dorim sa multumim tuturor clientilor care ne-au oferit incredere si au contribuit la atingerea acestui numar. In semn de recunostinta, dorim sa premiem clientul care va procesa comanda cu numarul 300000. Drept cadou, acesta se va bucura de cele mai tari gadgeturi pentru telefonul sau!

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si pentru a descoperi daca sunteti castigatorul premiului, urmariti cu atentie numarul comenzilor de pe site-urile www.magazingsm.ro si www.accesoriigsm.ro .

De-a lungul timpului, ne-am axat pe propria noastra perfectionare, iar obiectivul nostru principal a fost sa avem o colaborare cat mai buna cu clientii si sa reusim sa indeplinim cerintele necesare. Cu aceasta ocazie, dorim sa precizam ca sfaturile si recomandarile voastre au fost si sunt mereu extrem de importante pentru noi.

Ne dam toata silinta pentru a imbunatati serviciile si produsele oferite si pentru a avea o colaborare cat mai buna cu fiecare dintre voi! O mica recomandare sau sugestie ne-ar fi bine venita, o poti lasa printr-un comentariu aici, sau pe adresele de e-mail vanzari@magazingsm.ro , vanzari@piesegsm.ro .

 

P.S.: Comanda cu numarul 300000 a fost plasata pe data de 29 Decembrie 2018 ora 09:11. Felicitari castigatorului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *