Cu ce accesorii protejam display-ul la un iPhone 6s sau 6s Plus?

Dupa o lunga asteptare au fost introduse pe piata spre comercializare cele doua dispozitive mult asteptate, si anume, iPhone 6s si iPhone 6s Plus. Ei bine, daca intentionati sa cumparati unul din cele doua smartphone-uri aveti mare grija la protectie ecranului. Acesta se poate sparge la cel mai mic impact si astfel veti fi nevoiti sa apelati la un service gsm din bucuresti care sa se ocupe de opreatiunea de inlocuire a display-ului,touchscreen-ului sau chiar geamului la iPhone-ul 6s Plus.

Accesoriile iPhone originale pot fi cumparate din orice Magazin iPhone din Bucuresti, iar noi va recomandam MagazinGSM.ro unde gasiti o gama larga de huse, folii sau geamuri de protectie dar si multe altele, cum ar fi piesele iPhone originale la cel mai mic pret. Anumite accesorii precum cele protective se pot monta la service-ul lor gsm si dureaza aproximativ 5 minute.

Chiar daca nu ofera protectie, castile fac parte din gama de accesorii iPhone originale care nu trebuie sa lipseasca din drumul spre birou, scoala sau chiar de la o plimbare prin parc. Dar, sa revenim la geamurile de protectie tempered care ofera siguranta display-ului atunci cand acesta este supus unui soc. Toate aceste sticle protective sunt fabricate dintr-un material dur si sunt mult mai rezistente decat foliile. O folie va poate pastra touchscreen-ul intact atunci cand vorbim de zgarieturi sau murdarie, insa geamul va scapa de cele mai multe probleme

In general, montajul unei folii pe geamul telefonului este o operatiune destul de simpla si nu trebuie decat sa urmariti anumiti pasi pentru a iesi totul perfect. Oricum, noi va recomandam sa apelati la un profesionist din domeniul gsm pentru aplicarea acestora deoarece riscati sa o zgariati sau rupeti in timpul operatiunii de montare.

In clipul de mai jos sunt prezentate ambele telefoane incepand de la cele mai mici amanunte si pana la ultimele inovatii implementate la acestea. Asteptam parerile voastre dupa ce urmariti cu mare atentie! Enjoy 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *