Display-ul este cea mai inlocuita piesa la iPhone?

Iphone-ul este cel mai iubit telefon in randul tinerilor cat si al oamenilor de afaceri , ceea ce face sa fie cel mai bine vandut telefon la ora actuala. Acest brand s-a remarcat printr-un design elegant, un aparat usor de folosit, rapid , cu un display foarte bun, o camera foto ce satisface orice cerinta.

Utilizatorii telefoanelor marca Apple apreciaza la acest produs:

  • dimensiunile ideale pentru a fi purtat in buzunarul de la pantaloni
  • ecranul are o vizibilitate foarte buna in lumina soarelui datorita transparentei foarte eficiente
  • meniul este usor de utilizat desi poate indeplini functii foarte complexe
  • ecranul afiseaza o calitate foarte buna a culorilor , fiind poate cel mai calitativ din randul producatorilor de telefoane

Cea mai des schimbata piesa la Iphone este afisajul si touchscreen-ul, ceea ce face ca aceasta operatiune sa necesite o atentie deosebita atunci cand acestea sunt inlocuite! Pentru manopera de inlocuire display iPhone va trebui sa apelam la un service gsm autorizat din Bucuresti. Un aspect important de care trebuie sa tineti cont este componenta care trebuie sa fie originala.

De cele mai multe ori este schimbat fie ca a cazut si nu mai functioneaza , s-a inflorit ecranul in urma unui soc mecanic,fie prezinta urme de uzura. Este posibil ca in urma unui soc mecanic sa fie afectat doar lcd-ul, iar ecranul tactil sa functioneze la fel ca inainte.Oricum, doar un specialist este in masura sa va spuna daca aveti nevoie de o inlocuire display iPhone sau nu.

Este foarta importanta protejarea ecranului pentru a nu fi nevoiti ulterior sa schimbam sticla, insa daca totusi aceste eveniment neplacut de intampla, sunteti nevoit sa urmati cativa pasi importanti pentru a schimba display-ul. Cel mai important aspect este alegerea specialistului care se va ocupa de reparatie pentru a putea efectua aceasta operatiune cu maxima atentie si raspundere.

Schimbarea ansamblului complet display, touch si sticla se face in maxim 30 de minute in cazul in care apelati la niste profesionisti in tehnologia montajului gsm. Trebuie tinut cont si de culoarea display-ului iPhone pe care vreti sa-l inlocuiti.

Este posibil sa va incumetati sa va montati singuri aceste piese ale telefonului, este foarte important de retinut ca montajul acestora necesita unelte specifice fiecarui telefon in parte. O mica greseala poate duce la un montaj gresit si automat la disfunctii ale telefonului dumneavoastra. Nu recomandam aceasta varianta. Pretul manoperei de montaj al unei piese este mic comparativ cu munca depusa pentru inlocuirea unui geam la iPhone.

Daca sunteti in cautarea oricariei piese pentru dispozitivele Apple, noi va recomandam MagazinGSM.ro care comercializeaza produse cu o calitate superioara la un pret extrem de mic. Pe langa acest aspect, mai trebuie sa tineti cont si de factura sau garantia care vi se ofera odata cu achizitionarea oricaror componente.

3 thoughts on “Display-ul este cea mai inlocuita piesa la iPhone?

  1. De obicei, la cel mai mic impact se sparge geamul iphone-ului….eu cel putin asa am patit si am iesit mai ieftin pentru ca nu a trebuit sa inlocuiesc display-ul cu touchscreen

  2. Dar, dar niciodata inlocuirea unui geam nu o sa mai fie ca cel original. Am inlocuit si eu la doua dintre telefoane pe care le detin (un samsung s4 si un iphone 6) insa nici unul nu mai arata lafel, iar geamul se zgarie acum mult mai repede. Deci eu unul recomand inlocuirea geamului cu tot cu touchscreen si geam

    1. Salut Mihai… si daca stai sa te gandesti mai bine, manopera de inlocuire a geamului+pretul produsului ajunge aproape cat cea de inlocuire a ansamblului complet – display, touchscreen si geam. Deci, cel mai bine alegi schimbarea ecranului complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *