MagazinGSM.ro ti-a pregatit un concurs! Castiga acum o Boxa Portabila Bluetooth!

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, MagazinGSM.ro ti-a pregatit un concurs dedicat copilului din tine!

Sa descoperim impreuna ce inseamna Ziua Copilului la nivel international si apoi revenim la ce premiu v-am pregatit.

Ziua Copilului este o sarbatoare anuala pentru multe tari, aceasta fiind dedicata in intregime copiilor. In Romania, aceasta se sarbatoreste pe data de 1 iunie. A fost pentru prima data declarata la Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor de la Geneva, in august 1925. La aceasta conferinta au participat 54 de reprezentanti din diferite tari, care au adoptat Declaratia pentru Protectia Copilului. Aceasta conferinta a starnit interesul multor guverne, care au introdus ulterior”Ziua Copilului”.In anum 1954, Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite(UNICEF) a emis o recomandare in care se prevedea faptul ca fiecare Stat trebuie sa dispuna de o zi denumita “Ziua Copilului”.

Cu toate acestea, inca nu exista un motiv clar care sa justifice faptul ca ziua de 1 iunie a fost aleasa ca fiind Ziua Internationala a Copilului, insa exista o teorie portrivit careia consulul general de origine chineza de la San Francisco a strans un numar mare de copii orfani pentru a sarbatori Festivalul Dragonului, care s-a intamplat sa fie chiar pe data de 1 iunie, care a coincis de asemenea cu data Conferintei de la Geneva.

Este ocazia perfecta sa “regasim copilul din noi”, sa retraim momentele frumoase ale copilariei si sa ne lasam inspirati de bucuria data de lucrurile simple. Motiv pentru care, MagazinGSM.ro iti ofera un cadou pe gustul tuturor, Boxa Portabila Bluetooth Tip Bec!

Ce functii fac aceasta Boxa Portabila cu Conexiune Bluetooth gadget –ul ideal?

  • Difuzor incorporat, conecteaza-l la Bluetooth si bucura-te de muzica;
  • 12 culori dintre care sa alegi, luminozitatea poate fi si ea reglata;
  • Forma de bec, usor de instalat;
  • Culorile le poti schimba cu ajutorul telecomenzii;
  • Compatibila cu orice sistem de operare, iOS sau Android.

Ce trebuie sa faci?

  • Like paginii noastre de Facebook “magazinGSM.ro”;
  • Like postarii concursului de pe “MagazinGSM.ro”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *