MagazinGSM si AccesoriiGSM ating 200000 comenzi

 

In primul rand, dorim sa multumim tuturor clientilor nostri care au ajutat la atingerea acestui numar si tinem sa-l felicitam pe clientul care a procesat comanda cu numarul 200000. Drept cadou, acesta va primi gratuit transportul si produsele comandate.

Urmariti cu atentie numarul comenzilor de pe site-urile www.MagazinGSM.ro si www.AccesoriiGSM.ro deoarece pregatim un nou PREMIU pentru cllientul care proceseaza comanda cu numarul 202017.

In toti acesti ani in care v-am pus la dispozitie o gama variata de accesorii si piese gsm – Display iPhone 4,5, 5s, 6, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X / Samsung Galaxy S4, S5, S6, S7 Edge, A5, J5, Conector Incarcare, Touchscreen, Acumulator Original pentru orice model Nokia, HTC, Sony, LG sau Huawei, experienta dobandita ne-a invatat ca, toti clientii sunt speciali si trebuiesc tratati ca atare.

Probabil va intrebati care este noul nostru prag pe care dorim sa-l depasim intr-o perioada de timp? Pai, sincer sa va spunem, nu avem si nici nu am avut vreodata un astfel de obiectiv ci ne-am axat doar pe perfectionarea noastra pentru o colaborare cat mai buna cu clientii. Tinem sa va precizam pe aceasta cale ca sfaturile si recomandarile dumneavoastra sunt extrem de important pentru noi si ne puteti scrie pe una din adresele de email vanzari(at)magazingsm.ro / piese(at)magazingsm.ro.

Asteptam cu nerabdare comanda cu numarul 202017 pentru a-l desemna pe fericitul castigator!

4 thoughts on “MagazinGSM si AccesoriiGSM ating 200000 comenzi

  1. Sunt un service gsm din bucuresti sector 2 si tin sa va multumesc pentru colaborarea avuta. La voi gasesc intotdeauna piese gsm de care am nevoie si este foarte important ca aveti intotdeauna stoc, ceea ce ma ajuta foarte mult. La cat mai multe comenzi magazin gsm si accesorii gsm !

  2. Incercati sa faceti cat mai multe pachete de Display iPhone 4 4s 5 5s 6 6 Plus 6s am cumparat cateva si sunt foarte multumit de pret.

  3. Si eu am un service gsm in Bucuresti si pot sa confirm ca sunteti cei mai profesionisti de pe piata. Fie ca ploua sau ninge voi livrati mereu, fie ca este Bucuresti-ul aglomerat sau liber voi livrati fara probleme. Multumesc http://www.accesoriigsm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *