In primul rand, dorim sa multumim tuturor clientilor nostri care au ajutat la atingerea acestui numar si tinem sa-l felicitam pe clientul care a procesat comanda cu numarul 200000. Drept cadou, acesta va primi gratuit transportul si produsele comandate.

Urmariti cu atentie numarul comenzilor de pe site-urile www.MagazinGSM.ro si www.AccesoriiGSM.ro deoarece pregatim un nou PREMIU pentru cllientul care proceseaza comanda cu numarul 202017.

In toti acesti ani in care v-am pus la dispozitie o gama variata de accesorii si piese gsm – Display iPhone 4,5, 5s, 6, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X / Samsung Galaxy S4, S5, S6, S7 Edge, A5, J5, Conector Incarcare, Touchscreen, Acumulator Original pentru orice model Nokia, HTC, Sony, LG sau Huawei, experienta dobandita ne-a invatat ca, toti clientii sunt speciali si trebuiesc tratati ca atare.

Probabil va intrebati care este noul nostru prag pe care dorim sa-l depasim intr-o perioada de timp? Pai, sincer sa va spunem, nu avem si nici nu am avut vreodata un astfel de obiectiv ci ne-am axat doar pe perfectionarea noastra pentru o colaborare cat mai buna cu clientii. Tinem sa va precizam pe aceasta cale ca sfaturile si recomandarile dumneavoastra sunt extrem de important pentru noi si ne puteti scrie pe una din adresele de email vanzari(at)magazingsm.ro / piese(at)magazingsm.ro.

Asteptam cu nerabdare comanda cu numarul 202017 pentru a-l desemna pe fericitul castigator!

plug-shop This entry was posted in. Diverse MagazinGSM si AccesoriiGSM ating 200000 comenzi.

4 Replies to “MagazinGSM si AccesoriiGSM ating 200000 comenzi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*