Oare gasim un Magazin Apple in Bucuresti cu piese iphone originale si ieftine?

Telefoanele inteligente devin din ce in ce mai avansate pe zi ce trece si tot mai populare in randul utilizatorilor de tehnologie moderna. Atunci cand vine vorba de un smartphone, fiecare dintre noi ar trebui sa avem o grija deosebita atat in protejarea lui cat si in ceea ce priveste inlocuirea componentelor atunci cand este cazul.

Cele mai utilizate device-uri sunt cele de la Apple, achizitionand un iPhone 5s sau chiar 6 Plus putem spune ca suntem in pas cu tehnologia. De multe ori, la aceste modele apar si probleme la display, touchscreen sau sticla, iar cel mai frecvent acestea se datoreaza neatentiei noastre. In cazul in care ati scapat telefonul din mana si geamul s-a spart nu trebuie sa va faceti griji deoarece puteti sa gasiti piese iPhone originale la MagazinGSM.ro unde aveti si cel mai mic pret. Si, sa nu uitam ca cei de acolo sunt cunoscuti ca singurul Magazin iPhone din Bucuresti care comercializeaza astfel de produse.

Dupa achizitionarea componentei de care aveti nevoie va trebui sa cautati un service gsm care sa se ocupe de inlocuirea lcd-ului, digitizerului sau a carcasei. Aceste piese iphone originale sunt putin cam greu de montat si doar un specialist in domeniul gsm trebuie sa se ocupe manopera altfel riscati sa va defectati iPhone-ul indiferent de modelul pe care il detineti 4s, 5s sau 6 Plus.

Protectia este un factor decisiv  pentru o lunga durata a telefonului tau. Cel mai recomandat dupa achizitia unui telefon este aplicarea unei folii de protectie din plastic sau din sticla . Este la mare moda achizitia unei huse smartview, huse siliconice, huse flip, etc.  Husa de protectie a telefonului tau protejeaza in primul rand telefonul de zgarieturile inestetice si de efectele nefavorabile ale unui soc mecanic.

S-a remarcat in randul utilizatorilor de telefoane smart, ca alegerea elementelor de protectie ale telefonului se aleg in functie de design-ul telefonului si nu de utilitatea lor. De exemplu majoritatea persoanelor folosesc o folie de protectie ecran din plastic , desi foliile de protectie din sticla sunt mult mai utile si mai longevive . Desi este vorba de elemente de protectie ulterioara a telefonului , recomandam sa alegeti produse calitative pentru a nu face costuri inutile.

Chiar si in randul huselor de protectie exista materiale de buna sau proasta calitate. Daca alegi o husa de telefon la un pret minimal, cumparata dintr-un chiosc, e posibil nu doar sa nu iti protejeze telefonul, cat si sa deterioreze marginile acestuia sau sa zgarie carcasa. Recomandam alegerea unor produse calitative, de la distribuitori de piese originale.

2 thoughts on “Oare gasim un Magazin Apple in Bucuresti cu piese iphone originale si ieftine?

  1. Aveti idee daca aceste piese iPhone originale sunt fabricate de aceeasi companie, si cand spun asta ma refer la orice display,geam, sticla, touch, acumulator iphone original pentru toate modelele 4s, 5s, 6s sau 6s Plus

    1. Salut Flavi… global exista 2 producatori pentru aceste piese iPhone original, si anume – Sharp / LG. Toate bateriile, display-urile, geamurile, touchscreen-urile, si alte componente iPhone originale sunt fabricate de aceste doua corporatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *