magazingsm

Experienta celor 12 ani cumulati in domeniul GSM ca importatori directi de accesorii si componente prin reteaua proprie de magazine si depozite, ne-a ajuta sa adoptam o strategie si sa o perfectionam pentru a oferii clientilor nostri piese gsm de cea mai buna calitate. Raspundem cu promptitudine prin diversitatea marcilor si categoriilor de produse (acumulatori/display-uri/touchscreen-uri/carcase si multe alte piese gsm originale pentru iPhone, Samsung, HTC, Nokia, Sony, etc.), promptitudine in livrarea comenzilor si consultanta in alegerea componentelor sau accesoriilor.

Cum puteti cumpara accesorii si piese gsm originale? Comenzile se fac online pe www.MagazinGSM.ro sau telefonic la numarul – 0763 5555 66, iar metoda transportului ramane la alegerea dvs. Toate comenzile se pot ridica de la sediul nostru din Strada Vaselor nr. 43, sector 2, Bucuresti in intervalul orar 11:00-15:30 / 16:00-19:30 sau aveti optunea transportului prin curierat rapid.

Oferim factura si garantie pentru toate produsele comercializate, iar in cazul unei probleme returul se face in cel mai scurt timp fara a fi nevoiti sa completati nenumarate formulare.

Fie ca sunteti Service GSM din Bucuresti ori Romania sau chiar persoana fizica, noi incercam in permanenta sa va punem la dispozitie o gama cat mai larga de componente si accesorii GSM originale la cel mai mic pret. Dupa o scurta analiza a site-ului nostru veti observa ca aici gasiti tot ceea ce aveti nevoie, de la huse,folii,geamuri de protectie, incarcatoare originale pentru iPhone 5s, 6s Plus, Samsung S5, S6, Nokia Lumia, incarcatoare auto, cabluri de incarcare si sincronizare date, acumulatori externi de putere (denumiti si Power Bank), etc. si pana la componente de cea mai buna calitate – display -uri, touch -uri, ecrane complete, carcase, flex-uri cu conector de incarcare si microfon, conectori de pe placa, acumulatori sau camere fata/spate.

Avand convingerea ca prin profesionalismul si experienta specialistilor nostri, reprezentam o alegere sigura pentru dumneavoastra, speram intr-o colaborare fructuoasa si de lunga durata. Daca aveti anumite incertitudini sau orice alta nelamurire in privinta comenzilor sau produselor comercializate va rugam sa ne contactati pentru a va putea elucida misterul. Suntem in permanenta la dispozitia dumneavoastra telefonic si prin corespondenta/e-mail (vanzari@magazingsm.ro).

 

magazingsm1

 

plug-shop This entry was posted in. Diverse Ridicarea comenzilor cu accesorii si piese gsm originale de la sediul MagazinGSM.

4 Replies to “Ridicarea comenzilor cu accesorii si piese gsm originale de la sediul MagazinGSM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*